2010. gada 30. septembris

Akmentiņu pārvērtības.

Kādu vakaru,kad atvasītes aizmiga necerēti ātri,tiku pie kriksīša brīvbrīža SEV!

Tā kā viena no manām vājībām ir lasīt  jūras malā akmentiņus un akmeņus,to man ir daudz un dažādi!Izskatās ka atvasara arī projām.Līdz ar to sagribējās radīt ko košu un nedaudz vasarīgu!
Gandrīz vienmēr mūsmājās atrodami atgādinājumi,mīļdarbiņi no bērniem un citas ne mazum svarīgas lietas piestiprinātas ar magnētiņiem pie ledusskapja.Nolēmu dažādot magnētu klāstu( kā tradīcija mums kļuvusi no katra ceļojuma attiecīgās valsts atvest tai raksturīgu magnētu),bērniem sadāvinātie,tomēr vairumā ir TIIMARI melni neitrālie magnētiņi.Līdz ar to nolēmu piešķirt estētisku baudījumu acīm,padarot šos melnos magnētus interesantus!

  1. Sameklēju nelielus plakanus akmentiņus un nomazgāju tos;
  2. Tālāk ķēros klāt pie savas salvešu kolekcijas un dekoupage papīriem.Tā brīža noskaņojuma un akmentiņu izmēriem par labu atzinu mazos,košos taurentiņus;
  3. Otas,akrila krāsas,speciālā līme un laka;
  4. Kad akmentiņš izrotāts,otrajā pusē ar karsto līmi pielīmēju magnētiņu. 
  5.  
    Lūk,mans veikums!Bērniem par šiem mazajiem niekiem bija jo īpaši liels prieks!

    3 komentāri:

    1. Ļoooti skaisti!!!
      A tas akmentiņš nav pa smagu magnētiņam?

      AtbildētDzēst
    2. Paldies,Inese!Jā,akmentiņi jāizvēlas rūpīgi,lai nebūtu par smagu.Ar taurentiņiem-viss veiksmīgi,bet akmentiņš ar aitiņu gan par smagu!Risinājums varētu būt,piemeklēt pēc iespējas plakanāku akmentiņu!

      AtbildētDzēst
    3. es jau gan labprāt ar šitādiem smukumiem tāpat parotaļātos :), stumdot un pārstumdot - vai arī vienkārši par tiem priecājoties un pavirpinot pa rokām :D

      AtbildētDzēst

    You might also like:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...