2011. gada 21. augusts

Radošās iedvesmas dzirksts tusiņš.

Tik daudz enerģijas,pozitīvu emociju un noteikti radošās dzirksts lādiņš!

Kur tas bija un kas tas bija!?Vakardien teju 20 radošās dzirksts nesējas un tvērējas saradās Zaubes mežiņā,pie mūsu viemīlīgās Laines!


Jau iebraucot mājas pagalmā un ieraugot tik burvīgi izrotāto māju,Tu(Es) sajuties patiess gaidīts!

Jā,svētki,satikšanās!Vienvārdsakot domubiedru salidojums!

Bija interesanti un jauki satikties ar blogerītēm,kurām teju vai diendienā esi komunicējis vien virtuāli!Un tagad iespēja satikties klātienē!Hei,un dzirdēt balsi!!!:))

Viss vienkārši,bet mīļi un kā man nereti labpatīkas teikt - dvēseliski!
Laines vadītas iemācījāmies sev šūt zeķzābīšus,tā teikt  -pamazām gatavojāmies rudens aukstumiņam!

Un -kas to būtu domājis,ka tas ir tik vienkārši!

Lēna un relaxēta pastaiga pa meža celiņiem.Dziļi ieelpot,atiet no pilsētas " sārņiem"  -to viss varēja tur Zaubes mežiņā!Ak,jā un ceļā sastapt kādu turpat mītošu mežacūcīšu mammiņu ar saviem bērņukiem!


Un kā gan bez radošās dzirksts virmošanas!Tā visa tur noteikti bija!Gan sarunās,gan darbos!


Un tas nekas,ka savu auto mājas pagalmā ieripināju krietni pēc pusnakts!Sajūta bija tik dvēseliski viegla un lidojoša!Varbūt,varbūt nedaudz ,pusceļā no Zaubes mežiņa uz mājām mirkli iedomājos -varbūt tomēr varēju palikt līdz rītam...Tad kopīgi, ar vēl pāris domubiedru ,lēni nodoties rīta tējas baudīšanai un sēņošanas priekiem mežā!?
Nē,nevajadzēja!To es zinu!Kādēļ!?Tādēļ,ka ar to labo sajūtu tveršanu ir līdzīgi kā ar laba ēdiena baudīšanu!Ir tik  gardi,ka ēd vēl un vēl...un kāda sajūta rodas pēc tam,kad pārēdamies!?....
Tādēļ tāpat ar jaukiem tusiņiem un burziņiem -tik labi,tik labi,ka kājas vēl neceļas,lai dotos projām...Vēl mazliet,tikai mazliet!Un vai zini,es jutos un jūtos labi,kad devos prom no viesmīlīgās " mammasrokas"  mājiņas,kur logos mīlīgi palika degam gaismiņas un čalojam vēl aktīvu domubiedru pulciņš.Devos prom ar to sajūtu -vēl nedaudz!Man priekšā bija teju 100 mērojamu km,nakts melnumā,pie neskaitāmiem ceļu remontu luksoforiem:DD Bet es smaidīju!Smaidīju un domāju,par tik jauki pavadīto dienu!

Ha,un pat laiks,neskatoties uz to,ka vairāki tīmekļi solīja negantus laikapstākļus, tomēr mūs  visas palutināja -vien pāris lietus pilieni!Pagadījās pat saules stariņš,kurš mūs visas mazliet noglāstīja!:)

Paldies Tev,Laine ar savu ģimenīti,uzņemot mūs visus savā mīlīgajā vidē!
Paldies,Tev,Inesīt,par tādu radošās sajūtas iedvesmas vilni,izrādot savus tik neskaitāmi romantiskos un bezgala sievišķīgos gara darbiņus!Paldies arī Kristīnītei,ar dalīšanos padomos par tik vienkāršiem,bet vienlaicīgi estētiski baudāmu rotājumu gatavošanas veidiem!

Un protams,paldies ikvienai blogerītei,kura bija pulciņā un domāju,ka ikviena no mums kaut nelielu kripatiņu  deva tai gaisotnei,kas tur virmoja!

Vai nav jauki!Tvert ,dot un iedvesmoties!

P.S.Biju nolēmusi šo ierakstiņu veikt īsu!Tikai nedaudz,tikai mazdrusciņ!;))
Veiksmīgu Jums visām nākamo nedēļu!

6 komentāri:

  1. pēc šīm brīvdienām:) Ineses vārds kā tāds:) man jau ir pacēlies pozitīvo cilvēkvārdu tabulā praktiski līdz topa virsotnei. Vienā telpā.mežā.. tik daudz pozitīvu un skaistu Inešu. nu jāā:)

    AtbildētDzēst
  2. Prieks, ka tev plāni beigās pamainījās un tomēr sanāca pabūt Zaubes mežiņā!
    Ups! Piedod par luksoforiem - kādu laiciņu nebiju tur braukusi - nezināju. bet, hei - ceļinieki jau tikai radoši darbojās! :D
    Lai pietiek siltemociju ilgam laikam!

    AtbildētDzēst
  3. Ak,paldies...ar cieņu un smaidu...par šiem vārdiem!:)

    Jā,Lainīt,jā sākotnēji,kad pajuka mani sākotnējie plāni nedaudz saskumu,tad drīz vien jau sapratu,ka skumjām nav pamatu!bij apatiess jauki!
    Un par tiem luksaforiem -nieki!Tas viss noskanai!:))

    AtbildētDzēst
  4. Inese, es teiktu tā- brauc brauc un tad 5 minūtes sēdi pie luksofora un atceries atkal visus jaukumus, vai ne? :D

    Mēs 3 meitenes arī trāpījāmies uz tā luksoforu ceļa... bet pat tāda ''uguņošana'' piestāvēja šai dienai! :)

    Paldies, ka Tu biji pasākumā, paldies, ka varējām iepazīties klātienē un manu rakstu komentētāja Inese ar mazu bildīti pie vārda tagad būs konkrēta, skaista un jauka Inese, ko es personīgi pazīstu! :)

    Turpinām blogdraudzēties! :)

    AtbildētDzēst
  5. Jā,tad laikam esam braukušas pa vienu un to pašu ceļu!Bet bija jauki!Es gan kā bailīgs cilvēks,tomēr drošpaliek nedrošs ieslēdzos savā mašiniņā!;):DD

    Paldies, Aijiņ!Man arī bija(un ir) patiess liels prieks ar Tevi iepazīties klātienē!:))Jauka un patīkama tikšanās!:))

    AtbildētDzēst
  6. paties - dzirdēt meiteņu balsis bija pats lielākais piedzīvojums :D, mēs taču viena par otru jau tik daudz zinām, bet balsis nezinājām gan...
    Man milzīgs prieks par šo tikšanos, vēl šobrīd tāda nereāla sajūta, ka tas ir pagājis etaps, it kā nebijis, bet neskaitāmie ieraksti blogos norāda, ka nenosapņoju takš es to pasākumu :D
    Es jau vakar savai zaļās puķes brošai piešuvu kājiņu un jau izgāju ieliņās :)))
    Un, jā, mēs arī iebloķējāmies mašīnā, drošs paliek drošs - ak, bailīgās pilsētnieces :D

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...