2011. gada 26. augusts

....AR KRĀSAINĀM LAIVIŅĀM...

 ...PIRĀTDĀRGUMU MEKLĒJUMOS...

Šķiet,ka pēdējās divas vai varbūt pat trīs nedēļas ,esmu visbiežākais viesis dažādās meteo laika ziņu lapās!Vairāki pasākumi,kuri bija savā ziņā tik atkarīgi no laik- apstākļiem!Ak un,ja vēl tā saskaņošana būtu tikai ar laika vīriņu.Jāsaskaņo un jāsaliek tik daudz kas -laiks,auto izmantošanas iespējas(jo ar vīru draudzīgi dalām vienu auto) un vēl un vēl!

Un beidzot,beidzot tiku līdz " saskaņošanai" !Un vakardien, no paša rīta līdz vakaram ,baudījām super jauku saulainu un piedzīvojumiem pilnu dienu " Baltās kāpas"  pludmalē!Beidzot!

Smilšu pilis,plunčāšanās,ciematiņu veidošana un viss kas piederas pludmales priekiem.

Locījām krāsainus papīra kuģīšus!

Kas laikam tomēr jānodēvē par laiviņām! Tiem tika veidotas piestātnes un plosti,lai drošāk doties jūras plašumos!



Un protams -došanās pirātdārgumu meklējumos!!!

 Rotaļā ko ierosināja mans lielais puika!Tiek noslēpts kāds dārgums,uzzīmēta karte!Kamēr atbildīgais veic šo uzdevumu,pārējie nododas citām izklaidēm!
Šī izklaide radīju tāādu prieku un azartisku degsmi!
Soļu skaitīšana,kāda uzdevuma veikšana(piemēram,kociņu lasīšana,aļģu makšķerēšana,no jūras...par ko mamma sākumā nebija apmierināta;) ,bet lielais puika apgalvoja,ka īstam pirātam jau jādara arī ne tik patīkamas lietas!Atlika vien piekrist!!!) un vēl visādu orientēšanās prasmju izmantošana!


Un kā jau nereti tas pierādās,ka tas,kas mums -vismaz man,pieaugušajam, liekas -tik vienkārši un nemaz nav prasījis lielu piepūli(kaut ko izdomājot,uzmeistarojot) bērnos rada tāādu prieku un pacilājuma sajūtu!Jo ne jau vienmēr nepieciešama ārkārtīgi lielā un nopietnā gatavošanās (kā esmu pieradusi ,gatavojoties kādam lielākam vai mazākam pasākumam -daudz domājot,veidojot,griežot un līmējot un ko tik vēl visu nedarot)!

Tāda,lūk, mums izdevās 
vienkārši krāsaina un ar nelielām pirātiskām izdarībām bagāta dieniņa!!!

3 komentāri:

  1. Ļoti jauki pirātiski raiba! :) Malači!

    AtbildētDzēst
  2. feinie pirātprieki!!!
    Man arī mīļākā no dēla dzimšanas dienas ballītēm ir Pirātu ballīte - arī biju sazīmējusi karti un sarakstījusi uzdevumu lapas. Bērni bija sajūsmā jau par pašu procesu... Bet kad beigās raka kartē norādītajā vietā un ar lāpstām pēkšņi piesitās pie kastes - ja Tu redzētu, cik pārsteigti viņi bija un ar kādu azartu metās atrakt kasti (kuru tēti bija ierakuši, kamēr mēs pa uzdevumiem skraidījām :D), lāpstas nometa, ar rokām raka zemi, sarkaniem vaigiem, pārsteigti un satraukti cēla ārā kasti un tā izrādījās pilna ar dāvanām... un taču noticēja, ka pirāti patiešām to tur atstājuši :D ...feinas atmiņas :)))

    AtbildētDzēst
  3. Jā,Aija, diena tiešām bija tik jauka,saulaina un raiba ar visādām padarīšanām!:))

    Inese,es ar kā reiz tiku domājusi,sarīkot reiz bērniem plašāka mēroga pirātdienu.Pat apdomājām ar savu lielo puiku,kuram nākamgad apaļi 10 -uztaisīt kādu feinu tusiņu,šai stiliņā!

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...