2011. gada 18. augusts

Meditācija dārzā!

...zemes terapija...

Pašai par sevi sanāca mazliet smiekli...Pēdējā laikā par terapijām vien spriedelēju!Lai,galvenais,ka pati tam noticu un kļūst vieglāk !

Nez kādēļ,bet šodien mocījos ar stiprām galvassāpēm,kas ir retums...Darbojos,strādāju,bet jutu,ka sāpes tomēr ņem virsroku,neļaujot pilnībā nodoties darbiņiem!Aiz loga tik mīlīga silta saulīte,kura augustā tik reti parādās.

Nieki,visu pie malas ...Sākumā apsēdos tikai uz terasi,lai vērotu putnu drošos soļus manā tuvumā.Tomēr kaut kas man mieru nedeva!Ak,jā -tās nelūgtās galvassāpes...bet liekas vēl kas...

Ar abām rokām -visiem desmit pirkstiem iegrimt savās puķu dobēs!Kuras kādu laiku nebija manu gādīgo roku apmīļotas...Jā,tieši tas man bija vajadzīgs!Pat neapsvēru domu,doties uz garāžu, sameklēt savu mazo "kašeklīti" un cimdus!Nē -tie man šoreiz nebija nepieciešami,vismazāk jau pēdējie!

Kas par labu sajūtu -sajust zemi!Vai zini!? -es taču tā uzrušināju visu savu mīļo dobīti!Labi,labi nav jau man tur hektāri - pāris kvadrātmetriņu.Bet tomēr!

Un tad vēl nolēmu savus puķu podus izšiverēt -šo to atjaunot,šo to pārstādīt!



Zeme elpo un es pati arī jutos labi!!!


4 komentāri:

  1. cik jauka un mīļa Tev dobīte - un tā stāv rakstīts, ka no Zemes mēs esot nākuši :)))

    AtbildētDzēst
  2. man ar patīk rušināties un izjust to zemīti pirkstos :)

    AtbildētDzēst
  3. Es savu mazdārziņu saucu par savu smilšu terapiju. Mani zeme ļoti nomierina, dara rāmāku manu satraukto prātu un ne tikai...

    AtbildētDzēst
  4. Paldies,Inese!man ļoti patīk tā rušināties,runāties ar saviem ziediņiem!Ne vinmēr rezultāts ir tāds kā vēlētos,bet es cenšos!Man ir arī no kā mācīties un iedvesmoties!Manai mammītei ir ļoti skaists dārzs.reiz laikam būs ar jāpalielās ar viņas smukumu!;)

    Jā,meitenes -tā tiešām ir nomierinoša terapija!:)

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...