2010. gada 1. novembris

Mamma brīvdienā!

Māmiņas,kuras pārsvarā vada savas dienas mājās kopā ar savām atvasēm,veicot arī mūžīgi nebeidzamo mājas soli,noteikti ne vienu vien reizi ilgojas pēc kādas brīvdieniņas....
Pirms kāda laika domāju,kad pēdējo reizi man bija īstenas brīvdienas!Nu,tā pa īstam! -domāju vienatnē pašai ar sevi!Izrādās,ka tieši pirms gada...kad kādā topošo māmiņu konkursā laimēju iespēju atpūsties SPA " Baltvilla",kur tiešām jutos tik lutināta un īpaša!Ak,kā gribētos ko tādu atkal...Tomēr uz doto brīdi ir lielāki un mazāki - Bet...bet...bet...kādēļ ko tamlīdzīgi nevaru atļauties baudīt!

Nu,ko daudz par to -kā būtu,ja būtu!Ir taču milzum daudz iespēju kā atpūsties arī savādāk,izmantojot laiku un līdzekļus tik,cik to ir!

Pirms divām nedēļām jau aizprasīju vīram brīvu svētdienu(tā ilgi gaidīta pienāca vakardien)!Visu!!!Nepieļaujot nekādas atkāpes;))Vēl pajokoju,ja nedosi man brīvdienu,es vienkārši no jums visiem(4triem pamukšu!:DD)
Tad,nu,atļāvos šo dienu tikai sev!!!No paša rīta devos nelielā šopingā!Jāsaka gan,ka neesmu  no tām sievietēm,kas uzskata,ka veikalu "padarīšana" ir atpūta "un tra ra ra..." TOMĒR!Laiku pa laikam ir jauki veikt izmaiņas, nepieciešamās lietas iegādāties,izpētīt -KAS JAUNS,INTERESANTS,vienai,bez steigas un stresa!Neiespringstot,ka kādam sāp kājiņas un nevar vairs paiet,kādam mazais niķītis vai vēl kas cits...
Tā kā laiciņš rādījās gana patīkams -pat silts!Nolēmu,ka noteikti došos arī savā mīļākajā atpūtas maršrutā -uz Saulkrastu "Balto kāpu"!

Foto no pagājušā rudens 
Pačukstēšu -ja pavisam godīgi,nedaudz vienu brīdi gan man Kāds ausī iečukstēja: "Nu,kā Tu viena!? Tādā smukā laikā!Un ģimene!?" Nu,nē,tā nevar!Man ir jāatrod laiks arī sev!Un,kas zin,kad būs atkal nākamā reize,kad tikšu "Brīvsolī"!Tā,nu,sevi pierunāju,ka nav ko mocīties sirdsapziņai!Jo arī man vajag atpūtu!!!
Un atpūtos ar!Pat līdzi paņemto fotoaparātu liku šoreiz mierā,bet baudīju acīm un dvēseli!
Somiņu,kur salikt atrastās "bagātības" gan liku lietā,kura nepilnu divu stundu laikā piepildījās nemanot!Kociņi,gliemežvāki,apsūnojuši priežu zari u.c dabas nieki!Mmm...tā vien jau man bija atpūta -iegrimt meklējumos.Pamalkot līdzpaņemto tēju...Un ļāvu,lai vējš man izpūš no galvas visas liekās un nevajadzīgās domas...fantastiska sajūta!


Ar jaunu darba sparu,entuziasmu atgriezos mājās -pie saviem mīļajiem!Tas nekas,ka darbu jau mazak nav kļuvis -toties man atkal ir spēks!PALDIES!!!

Novēlu arī TEV atrast kaut mirkli laika TIKAI SEV!!!

1 komentārs:

  1. ... ak, laimīgā!!!
    Kā es Tevi saprotu :D Prieks, ka Tev izdevās tik labi pavadīt vismaz vienu dienu...

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...