2010. gada 11. septembris

Rudens stādu gadatirgū.

Pagājusi pirmā vasariņa mājvietā,kur pašiem SAVS mini dārziņš -zāles pleķītis.Un ticiet,clvēkam,kam daba tuva,pēc dzīvošanas pilsētas mūros,pat 200kvm zemes liekas tik superīgi!Plāni un idejas man bija lieli un daudz....Tomēr tā kā šovasar pa dobītēm vēl šiverēju kopā ar savu jaunāko atvasīti,kura tobrīd bija vien pāris mēnešu veca,neko daudz no tiem plāniem vēl nerealizēju!Bet nekas!Roka jau iemēģināta un sevi mierinot saku -pa kriksītim vien uz priekšu!
Šīsdienas mērķis,dodoties uz Salaspils botāniskā dārza stādu gadatirgu, iegādāties ko ilgpriecējošu rudens/ziemas sezonai,kā ari dažādus sīksīpoliņus,kuru ziedi pavasarī priecētu!
Tā kā viens no maniem sapņiem ir mājas priekšā izveidot krokusu pļaviņu(tāda ideja man dzima,kad kādā pavasarī apmeklējām Frankfurtes botānisko dārzu),tad iegādājos dažādu krāsu krokusu sīpoliņus.Noteikti līdz ar pavasara atnākšanu(vismaz manās pavasara sajūtās) līdzās sniegpulkstenīšiem jāzied arī narcisēm un tulpītēm.Tātad manā iepirkuma grozā iegūla arī dažādu veidu narcišu un tulpju sīpoli!Tagad tik jāsagaida kāds jauks saulains brīvbrīdis,lai to visu ar mīlestību " sabakstītu" zemē!Ak,jā un rudens/ziemas sezonai iegādājos violetīgi rozā viršu krūmiņus!

Frankfurte

3 komentāri:

  1. :D lasu un brīnos, vai neesmu pilnmēness naktī izveidojusi vēl vienu blogu - te ir viss, kas man patīk - dzijas manos toņos, Pļuškina mantu vākšanas sindroms, sapnis par puķu dārziņu ar krokusiem un narcisēm ... un tad vēl mans mīļākais rudens simbols - virši!!!
    Pasaki taču, ka tu esi cita Inese...

    AtbildētDzēst
  2. Kad pirms kāda pusgada uzsāku klejojumus plašo emuāru pasaulē,(ne)jauši arī uzdūros tādiem ,kas likās -nu,tieši kā man piemeklēti!:))
    Laikam jau dvēseļu radniecība!;)

    AtbildētDzēst
  3. :) ... lai neteiktu, ka vienāda diagnoze :D

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...