2011. gada 30. jūnijs

Auzu pārslu cepumiņi.

Mazai atelpai no ceļojuma,kurā "vadāju "savus lasītājus,vēlos Jūs visus pacienāt ar gardiem cepumiņiem!
 Vismaz mūsmājās tie ir lielā cieņā jau pēdējos pāris mēnešus!


Kas nepieciešams,lai taptu šie našķi!?

Tad,lūk:

  • 150 g auzu pārslu
  • 2 ēd. karotes (ar nelielu kaudzīti) miltu
  • 4 ēd.karotes cukura
  • 80 g sviesta
  • 1 ola
  • rīvēta citrona miziņa(daudzums pēc paša vēlmēm)
  • 1 tējk.cepamā pulv.
  • sauja rozīņu
  • 50 g saulespuķu sēkliņu

  • Azus pārslas sajauktas ar saulespuķu sēkliņām apgrauzdē pusē paredzētā sviesta daudzumā.
  • Pārējo sviestu saputojam kopā ar cukuru.Pierīvē citrona miziņu.Tad pieputojam olu(vēlams,lai tā kādu laiku būtu jau pastāvējusi istabas t).
  • Miltus sajauc ar cepamo pulveri.
  • Tad miltus jauc kopā ar saputoto sviestu!
  • Masā iejauc apgrauzdētās auzu pārslas ar sēkliņām.
  • Kad tas viss paveikts - vēl sauja rozīņu!
Mīklu piciņās liek uz pannā ieklātā cepamā papīra.Un cep apmēram 25 min,180 grādos.

Lai sanāktu vairākas pannas šo zeltaini brūno cepumu,parasti šīs pamatreceptes produktu daudzumu reizinu ar 3!;)


Gardu pēcpusdienu!

 Tiksimies pie Adrijas jūras!
(ceļojuma dienagrāmatas turpinājumā)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...