2011. gada 16. februāris

Leļļu lietas!

Gultasveļas komplektiņš leļļu mazulim!

Kad vēl tikai teju teju sāku gaidīt savu trešo mazulīti,vēl pat nezinot,kas tad tur slēpjas -puikiņš vai meitiņa,man pēkšņi sagribējās visu meitenīgo -tik izteikti sievišķīgo!Un patiess pastiprināti -kleitas,rišas,lelles un daudz citu lielām un mazām meitenēm piemērojamu lietu!:))Laikam jau zemapziņa teica priekšā,ka gaidāma meitiņa Peciņa!
Tā,nu kādā "meitenīgā"brīdī kritu kārdinājumā,iegādājoties skaistu koka leļļu gultu - īstenam leļļu bēbim!Un kā gan gulta bez tai piederīgiem aksesuāriem - gultasveļas komplektiņa!Tā,lūk dienas laikā tapa jauks komplektiņš leļļu bēbim!Un viss tapa,kā saku -pa īstam!Ne vien matracītis,spilventiņš un sedziņa,bet tam visam klāt kā pienākas arī pārvalciņi!

Un cik ātri skrien laiks!Jau vairāk kā gadu loloju savu meitiņu Peciņu!Un neskatoties uz to,ka viņa tomēr vēl ir mazulītis;) Viņā skaidri jaušama jau tāda sievišķība,tik daudzās izpausmēs!To pamanījām jau diezgan ātri.Jo kā nekā man ir ko salīdzināt -divu puišu mammai!;)


 Protams,ka viņai nav vēl tādu rotaļu ar lellēm  kā tas būtu 3gadīgai meitenītei,bet vienalga leļļu bērni tiek auklēti,šūpoti,dziedātas "dziesmas"utt..
Ak,meiteņu mammas mani sapratīs!Viņas taču jau gada vecumā ir mazās sievietītes!:))

10 comments:

  1. Sapratīs jau gan - man arī ir ko salīdzināt: pēc izskata abi bērni zīdaiņa vecumā bija tik līdzīgi, bet nu jau pēc gadiņa meitiņā ir tik daudz sievišķības, koķetuma, kustību grācija :), uzvedības ziņā atšķirības ir milzīgas. Man gan vēl ar lellēm nespēlējas - īstenībā es neesmu viņai vēl ierādījusi šīs nodarbes - gan jau ar laiku pati apgūs :D
    Es tik ļoti nožēloju, ka arī nenopirku leļļu gultiņu, kad meitiņa vēl tikai vīzijā bij - tikai vienu vienīgu reizi redzēju skaistu, kokgriezumiem rotātu koka gultiņu, bet vīrietis atrunāja un pakļāvos, nenopirku - vēl joprojām sapņos rādās tas brīnums :(
    Tavs rozā komplektiņš ir tik skaists!!! Laimīgā Lellīte, tai noteikti rozā sapnīši rādās :D

    AtbildētDzēst
  2. Maigs, smuks komplektiņš sanācis. Mana mazā sievietīte jau uzsākusi ņemties ar leļļu gultiņām, man jau jāsteidz gultas veļas šūdināšanas darbiņi... Gultiņas gan pagājušogad pēc pasūtījuma uzmeistarojis vectētiņš :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti skaists komplektiņš lellītei!:)) Un gultiņa - ļoti pa skaisto! :))
    Man stāv pagaidām tikai gultiņa:D leļļu bēbīša vēl manai mazajai nav, bet paskatoties Tavu veikumu, gribas ko līdzīgu radīt, lai, kad mazā izrādīs interesi par lellēm nebūtu tikai tukša gultiņa:D

    AtbildētDzēst
  4. Paldies,meitenes!
    Man te pamazām top vēl dažnedažādas leļļu pasaules lietas un lietiņas.Mans opītis " būvē" savai maz -mazmeitiņai leļļu māju kā arī atjauno leļļu mēbeles no manas bērnības!

    AtbildētDzēst
  5. vai cik jauki!!! Noteikti atrādies, kad viss būs iekārtots leļļu pasaulē :)
    Manai meitiņai nav neviena opīša :(, viņa pat nezin, ka tādi arī mēdz būt...

    AtbildētDzēst
  6. Skaisti un cakaini sanācis. Inese, tu mani iedvesmoji savest kārtībā darba leļļu gultiņas, tās tādas "piekusušas" pēdējā laikā...

    AtbildētDzēst
  7. Jauki,ka " pasviedu" kādam iedvesmas dzirksti!:)

    AtbildētDzēst
  8. skaisti un mīļi!
    man arī patīk spēlēties ar lellēm :-)
    vēl tev vajag tik pat skaistus un iekārtotus leļļu ratus!

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...