2014. gada 30. janvāris

Brīvdienu atkarības...
Un brībrīžu meditācija...

Viens no maniem dēliem,pārnākot no skolas stāsta,ka esot stundā runājuši par atkarībām.Tās varot būt gan labas,gan sliktas.To stāstot dēls paziņoja,ka arī man esot atkarība!   :)                            Adīšana!

Jā,tā tas ir,ka divas manas lielākās atkarības ir adīšana un grāmatu lasīšana! Līdz ar to ir divu veidu veikali,no kuriem nekad neiznāku tukšām rokām.Tie ir dziju veikali un grāmatnīcas(cik labi,ka mums,Ikšķilē, ir bibliotēka,kur pacietīgi pagaidot iespēja tikt arī pie jaunākajām grāmatām).
Ja zinu,ka šoreiz neko nevajadzētu iegādāties,iekšā nemaz tur neeju.

Ir man savas iecienītās dziju bodītes.Par pēdējā laika manu dziju top veikaliņu kļuvis pagrabstāva veikaliņš Rīgā, Stabu ielā.
Pēdējais mans pirkums,tieši pieminētajā veikaliņā, ir dažādas melanžētas vilnas dzijas,pelēcīgos toņos,no kuriem top dūrainīši maniem puišiem.

Dzija:YarnArt magic  100% vilna


Un Alize Angora gold (mohēra,vilnas,akrils),arīdzan melanžēta dzija.

 

No kuras sākotnējā iecere bija adīt getras(kāju sidītājus) sev pašai.Tomēr galu galā sapratu,ka šie kāju sildītāji taps manai meitiņai,dēļ izmēra;)Kaut procesa sākumā biju pārliecināta,ka izmērs būs o.k.Bet pīnes!Jau atkal piemirsu,ka pīnes adījumu sašaurina!;)

Dzija:Alize Angora gold
Prieks mazai dāmai,ka top atkal  kas jauns,ar ko pucēties.Un mammai protams prieks ne mazāks,pucēt meitu! :))

Vislabākais kā pavadīt nedēļas vidus brīvdienu,ja laukā stindzina aukstums - ērti iekārtoties ar kūpošu tējas krūzi,adīkli,grāmatu -pirkstu atpūtināsanai un ļauties meditācijai! :)




Ar sveicieniem, 
Inese!!!


2 komentāri:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...