2011. gada 19. septembris

Vēlēšanu nakts koptamborēšana!

 Raibais krāsu virpulis leļļu stūrītim!




 Vai Tu zināji,ka pagājusī nedēļa tika pasludināta par lielo tamborēšanas nedēļu!? Es to zināju!Pateicoties Inesei,kura netieši mani iepazīstināja ar šīs idejas emuāra autori -LINDU(tomēr kā saka Linda pati -tas neesot nekāds jaunums -tambordiena(nedēļa)!Par to vairāk vari izlasīt " paciemojoties" pie Lindaspašas!!!
Tā kā jau kādu laiciņu atpakaļ biju nolūkojusi,pie Ineses,Ceitas un vēl dažā labā ārzemju forumā  kādu raibu un krāsainu tamborkrāšņumu,nolēmu ka noteikti vēlos ko tādu uzcakināt!Nu,kaut vai iemēģināt roku un ļauties krāsu virpulim!
Nu,lūk un klāt tambordieniņa -vēlēšanu diena,un iemesls ķerties klāt vēlmju īstenošanai!
Pagaidām gan tapusi tikai spilventiņa priekšpuse ,jo visu nakti tomēr nebiju gatava darboties.Jo nez kur tiku pie pamatīgām iesnām un pret vakaru jau sajutos diezgan vārga...

 Kopumā viss ritēja veiksmīgi,tik vien kā darba procesā nācās mazliet improvizēt ar cilpiņu un stabiņu skaitu,jo nācās pacīnīties ar puķu apļa vēlmi mest krociņas un vilnīšus!Mazliet paārdot un paeksperimentējot,sapratu,kas par vainu un tālāk viss noritēja gludi!
 




Kā jau minēju raibais spilventiņš būs košs aksesuārs leļļu -rotaļu stūrītim,jo krājumos neatradās nekas piemērots(toņos,faktūrās),kas iederētos mūsmāju interjerā!Bet kas zin,varbūt reiz taps arī kas tamlīdzīgs tikai citos toņis un faktūrās arī " lielajam" interjeram!;)Jo paguvu jau iegriezties dziju veikalā,lai šo to piemērotu iegādātu,nākotnes vīziju darinājumiem!

Man ik reiz ko darinot,gatavojot vienmēr bijusi svarīga rūpīga krāsu ,toņu izvēle,saskaņošana!Ar to visu reizēm varu ilgi un dikti noņemties!
Tomēr šoreiz ļāvos,vienkārši ļāvos raibajam krāsu juceklim!Ik pa brītiņam jau tomēr pieķēru sevi pie domas -vai tik šie te saskanēs,vai tik vai tik...

Domāju,ka rezultāts leļļu stūrīša rotaļām ir diezgan labs!Jautrs krāsu dancis!
Vēl tikai šim krāsu aplim jāpiecakina otra puse,lai pārtop par īstu spilventiņu!!!
Bērni ,bet jo īpaši meitiņa jau tagad ir sajūsmā par tik jautri krāsaino darinājumu!!!

8 komentāri:

  1. leļļu stūrīša man nav, bet savā grāmatu stūrītī es sev tādu gribētu noteikti :)

    AtbildētDzēst
  2. ah, kāds skaistums - manas mīļākās krāsas un tādā daudzumā!!! :D
    Debešķīgs (drīzāk jau laikam saulrietsaulains) cakinājums! Un tik un tā ir redzams, ka esi kontrolējusi krāsu salikumu :) - ja sākumā esi ļāvusies procesam, tad no vidus jau acīmredzami krāsiņas ir saliktas "pa plauktiņiem" :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā,Ogumeitene,tādi krāsaini,mīksti un daudz daudz patiess iederētos arī grāmatu stūrītī!:))
    Paldies,Inese!Sākumā gan centos ļauties šim trakajam krāsu virpulim,bet...Nu ko tu padarīsi,ka iekšā ir tā vēlme,pat ne vēlme,bet nemitīgā sajūta,tieksme -sasķaņot,pieskaņot utt..:DD

    AtbildētDzēst
  4. un vēl viens feins krāsains caku aplis :D

    AtbildētDzēst
  5. Krāšņi spilventiņi! Vajag jau reizēm arī ļauties krāsu dullumam, tā lieki nefunktierējot, kas ar ko kopā sader, vai ne?:)

    AtbildētDzēst
  6. Skaists krāsu salikums! Man patīk!

    AtbildētDzēst

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...