2014. gada 30. jūnijs

Vasaras noskaņās....


Skaistie vasaras Saulgriežu svētki pagāja lietus deju ritmos,tomēr skaisti!Manuprāt,svētki pie dabas ,jaukā kompānijā vienmēr ir izdevušies!Otrās dienas pēcpusdiena  (pat) mūs palutināja ar saulīti!

 




Un šķiet vēl nekad iepriekš nebiju iegrimusi, tik ļoti, Līgo svētku puķu pļavās,lasot ziedus vainadziņiem un zāļu tējām!!!



 Latvijas laukos!!!



Vasariņa! 

Līst biežāk,nekā spīd saulīte!Bet...vai tādēļ skumt!?Noteikti nē!!!Pat,ja trešdaļa atvaļinājuma pavadīta,klausoties aiz loga nemitīgajās lietus dejās!


Tā kā bērnus lietus laiks ne īpaši sajūsmina,jo tie pieraduši skriet pa āru,tad neizpaliek arī kopīgās nodarbes,lai tie nesāktu savā starpā viens otru pārāk daudz " bakstīt" !Parasti galda spēles mūsmājās topā, sākoties tumšajam rudens laikam,tomēr tagad tās itin bieži  atkal tiek vilktas laukā no plauktiem!Varbūt arī Jums iepatiksies!Šobrīt mūsmāju topa spēlīte Dobble .Attīsta uzmanību, koncentrēšanās spējas!Un protams -ātrums!
Kādu dien',kārtojot kādu no saviem radošajiem plauktiņiem,uzgāju sen aizmirstu,bet vismaz manā bērnībā noteikti tik pazīstamo rokdarbu komplektiņu  -papīra sloksnīšu pīšana. Sākotnēji protams,tas uzrunāja tikai manu četrgadnieci!

 


Puiši, mani piedāvājumu iesaistīties (saprotami) noraidīja!Tomēr...pēc laika visi trīs draudzīgi satupuši uz virtuves grīdas meistaroja(lasīt -pina papīra sloksnīšu kartītes).Draudzīga kopābūšana -zelta vērta!;))


Arīdzan pati rokdarboju!

Šobrīd top vasarīgs džemperītis,man pašai!Pavasarī iegādājoties dziju, man bija pavisam aptuvena nojausma kādu vēlos redzēt adījumu.Šobrīd aptuvenā vīzija par to kādam tam jāizskatās ir...Tomēr mani māc neliela baža vai tas izskatīsies tāds kādu to patiesi vēlos!?Process nav sarežģīts,tomēr uz priekšu tas virzās ne tik ātri,jo sanāk laiku pa laikam ,atklājot kādu (iepriekš) neparedzētu kļūmīti palabot -izārdot pa krietnam gabalam...



Jauku un pozitīvām emocijām Jums vasariņu!!!

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...