2012. gada 28. marts

Mūsmāju pavasara košums!

 Ir,noteikti ir!
VIŅŠ jau labu laiku mūsmājās noteikti ir atnācis!
Vienmēr tik gaidītais viesis -pavasaris!

 

Tāpat kā pagājušajā pavasarī,arī šogad,bet jau krietni kuplāka, mūs priecē košā krokusu pļaviņa!

Neesmu dzejnieks,nespēšu to jūsmu izteikt vārdos kas mani -mūs pārņem raugoties šajā mūsu pavasarī,tādēļ runāšu caur savām pavasara kartītēm! 



 


Un pat dienās,kad mūs nepalutina tik kārotā pavasara saulīte,mūsu dvēseles lutina skats aiz loga -košie krokusi pļaviņā!

2012. gada 26. marts

Rāmīši bērnistabai

Kādā ne tik saulainā dienā sagribējās saulainas sajūtas!Tā tapa saulaini pavasarīgi -vasarīgi foto /mini mākslas darbu rāmīši bērnistabai!

 



 Ikreiz ir  tik mīlīgi un jauki ieiet istabā,kuru sauc par bērnistabu!Tajā ir ne vien pozitīvs virmojums,bet arī saulaina sajūta!Un protams dzīvīgums,ko rada ne vien bērni,bet arī daudz un dažādie interjera lielāki un mazāki nieki un sīkumi!










Lūk, tapa pavisam vienkārši (dekupāžas tehnikā),bet bērnišķīgi koši rāmīši bērnu īpašiem darbiņiem vai kādai citai mīļai bildītei .

 

Mūsmājās bērnistabas sienas rotā zīmējumi,kāds īpaši izmeklēts un nozīmīgs attēls vai fotogrāfija.Un tas viss atdzīvina istabu bērniem!

Ieejot Tur sajūti -jā,šeit dzīvo bērni!


2012. gada 6. marts

Kad pavasaris ar ziemu satiekas II

Meitenes pucējas!

Violeti rozīgie tonīši,pērlītes, lentītes puķītes un pretim pavasara romantikai...


 Šķiet,ka baltie cimdiņi tā vien raksturo tieši šo brīdi -kad pavasaris ar ziemu satiekas...Gliterotās dzijas mirdzums kā saulītē vizuļojošais sniedziņš....Un tā vien vēlme pamazām nomest liekās drēbju kārtas,bet saulīte vēl  viltīga!tad,nu,rodam kompromisu -puscimdiņi!;)





 

 Un  te jau atkārtojums!Pašai  ļoti mīļi valkājas,bet šie te priecēs citas valkātājas! 











 Ar smaidu pretim pavasarim!!!

INESE
 

2012. gada 4. marts

Diena,kad satiekas pavasaris ar ziemu!



 Tik pavasarīga nedēļas nogale!Un dabā tik redzami satiekas divi gadalaiki.Viens nāk ar lielu skubu,otrs kaut negribīgi tomēr sāk atkāpties! 


Tā kā pavisam nesen tiku pie sen kārotas lietas -distanču slēpēm, steidzu tās iemēģināt tuvējā meža trasītē!Mmm...superīga sajūta!Hmmm...tagad domāju ko īsti vēlos...vai,lai pavasara saules zobiņi ātrāk grauž sniega segu vai tomēr tas varētu mazlietiņ vēl pagaidīt,lai varu vēl kādus paris aplīšus "izskriet"pa mežu!?Labi,lai notiek kā notikdams!Prieks gan par vienu ,gan otru!








Tā baudījām šo silti saulaino ziemas/pavasara dieniņu!










Skat,ko pamanīju es,pie mūsmājām,kur saulīte krietni pastrādājusi!

  



LAI JUMS VISIEM JAUKA UN SAULAINA ZIEMĪGI -PAVASARĪGĀ NĀKAMĀ NEDĒĻA!

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...